ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΧΙΛΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ (1300) ΙΔΙΩΤΩΝ ΩΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΕΠΟΧΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 10-4-2020 ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ 1-1-1980 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΜΑΧΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ 1-1-1975 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ Ή ΠΤΥΧΙΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΥΠΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ, ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΕΞΙ (16) ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΧΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΟΔΗΓΩΝ. Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ.

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ (ΜΟΡΙΑ).

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΥΠΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ, ΑΠΟΡΙΑ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ, ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2554022094, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ.