Πρόσκληση σύγκλησης έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου την 11/01/2023, ημέρα Τετάρτη

Σουφλί   10/01/2023

ΠΡΟΣ: Τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Προσκαλούνται τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σουφλίου σε ΕΚΤΑΚΤΗ Συνεδρίαση (δια περιφοράς) σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν.3852/2010, όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του Ν. 4555/18 και τροποποιήθηκε από τα άρθρα 177 και 184 του Ν.4635/2019,  το άρθρο 78 του Ν. 4954/2022 (ΦΕΚ 136/09-07-2022 (Τεύχος Α΄) , την ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 75297/30.12.2022 (ΦΕΚ 7005/31.12.2022)  περί μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της επικράτειας, στις 11 Ιανουαρίου 2023 ημέρα Τετάρτη για συζήτηση και λήψη απόφασης του παρακάτω θέματος :

ΘΕΜΑ 1οΈκφραση γνώμης του Δημοτικού Συμβουλίου επί των αντικειμενικών αξιών ακινήτων χωρικής αρμοδιότητας του Δήμου Σουφλίου

• Χρόνος ΄Εναρξης Συνεδρίασης:  11:00
  • Χρόνος Λήξης Συνεδρίασης: 13:00

(Το κατεπείγον της συνεδρίασης αιτιολογείται λόγω των στενών χρονικών περιθωρίων)

Τρόπος και διαδικασία Διεξαγωγής Συνεδρίασης: Κάθε Δημοτικός Σύμβουλος καλείται να τοποθετηθεί και να ψηφίσει για το παραπάνω θέμα με e-mail, το οποίο θα αποσταλεί στο E-mail:tsiropoulas@0890.syzefxis.gov.gr (Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου), με τηλέφωνο στο κινητό 6974558725 ή σταθερό γραφείου 2554350120 ή με sms μέσω κινητού τηλεφώνου, το οποίο θα αποσταλεί στο κινητό τηλέφωνο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου (6977331973), εντός του καθορισμένου χρόνου διεξαγωγής της Συνεδρίασης.

Σημειωτέον ότι, τόσο στο e-mail όσο και το sms, θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο κάθε Δημοτικού Συμβούλου.

Επισημαίνεται ότι, προϋπόθεση για τη νομιμότητα της δια περιφοράς συνεδρίασης είναι η συμμετοχή των δύο τρίτων (2/3) του συνόλου του συλλογικού οργάνου.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Πιτιακούδης Μιχαήλ