Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικής Επιτροπής την 22/07/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Σουφλί      18-07-2024

ΠΡΟΣ : Τα Μέλη της Δημοτικής Επιτροπής

1.Καλακίκος Παναγιώτης, Δήμαρχος- Πρόεδρος Δ.Ε.
                                                                                                                      2.Παπατσιλέκας Θωμάς, Μέλος Δ.Ε.

3.Τσιαμίτας Θεόδωρος, Μέλος Δ.Ε.
                                                                                                                      4.Δαρούσης Δημήτριος, Μέλος Δ.Ε.
                                                                                                                      5.Μπαλτζής Γεώργιος, Μέλος Δ.Ε.
                                                                                                                      6.Μπαμπάκας Γεώργιος, Μέλος Δ.Ε.
                                                                                                                      7.Τσιακίρης Σταμάτιος, Μέλος Δ.Ε.

25η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Παρακαλείσθε να προσέλθετε σε ΤΑΚΤΙΚΗ  Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την  22η του μηνός  Ιουλίου  έτους 2024,  ημέρα  Δευτέρα και ώρα 12.00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87) & του άρθρου 9 του ν.5056/23, (ΥΠ.ΕΣ. εγκ.1237/94548/06.11.2023)
Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούνται τα μέλη της Επιτροπής να ειδοποιήσουν εγκαίρως τους αναπληρωτές τους προκειμένου να παρευρεθούν στη συνεδρίαση.​​

1. Αποδοχή χρηματοδότησης στο πλαίσιο ένταξης της Πράξης " Αποκατάσταση ζημιών από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 21η Αυγούστου 2023 στον Δήμο Σουφλίου" με κωδικό  ΟΠΣ 5223525 ΣΤΟ " ΤΠΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 2021-2025" ΚΑΙ ΣΤΟΝ Άξονα Προτεραιότητας " Πρόληψη & Διαχείριση Κινδύνων