Accessibility Tools

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: «Από το Α ως το Ω: Ακαδημία για γονείς» - 1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) σε συνεργασία με τον Δήμο Σουφλίου σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τον 11ο κύκλο προγραμμάτων προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς»

 Πρόκειται για 4 - 8 δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη ή τρίτη Τετάρτη κάθε μήνα 18.15-20.00, από Ιανουάριο 2026 έως Μάιο 2026, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ.

Η 1η Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2026, και ώρα 18:15 με θέμα: «Ανάπτυξη, συμπεριφορά και φροντίδα υγείας παιδιού και εφήβου - “χρυσοί κανόνες” για γονείς»

Για να παρακολουθήσετε τη συνάντηση ακολουθήστε το παρακάτω link:
🌐  https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_otrUC5G-THicEKADJNq-Yw

ℹ️  Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

We use cookies
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.