ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                   Σουφλί, 21 Ιουνίου 2019
ΝOMΟΣ ΕΒΡΟΥ                                                                         Aριθμ. Πρωτοκόλλου: 5863

Βασ. Γεωργίου ΙΙ 180
68400 ΣΟΥΦΛΙ
Τηλ 2554350101
Fax: 2554350113
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρόσκληση με θέμα συζήτησης: «Κατανομή χώρων που διατίθενται στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζομένων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους κατά την προεκλογική περίοδο των γενικών βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 και καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων και άλλων λεπτομερειών».

Ο Δήμαρχος Σουφλίου , έχοντας υπόψη:

1. Το υπ΄αρίθμ. 56/11-6-2019 (ΦΕΚ 97/Α’/11-6-2019) Προεδρικό Διάταγμα για διάλυση της Βουλής, προκήρυξη εκλογής βουλευτών και σύγκληση νέας Βουλής.

2. Τις διατάξεις του άρθρου 44 του π.δ. 26/2012 – Κωδικοποίηση σε ενιαίο κείμενο των διατάξεων της νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών – (ΦΕΚ 57 Α΄)

3. Τα άρθρα 1,2,3,4 και 5 του ν. 2946/2001 (ΦΕΚ 224 Α΄).

4. Την υπ΄αρίθμ. 14473 (ΦΕΚ 1295/12.04.2012 τεύχος Β’) Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών με θέμα: «Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζομένων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους και άλλων λεπτομερειών».

5. Τις διατάξεις της παρ. 3, του άρθρου 9 του Ν. 3023/2002.

6. Την ανάγκη καθορισμού του τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται από τα δημοτικά συμβούλια, στα πολιτικά κόμματα ή σε συνασπισμούς συνεργαζομένων κομμάτων για την προβολή τους κατά την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών καθώς και άλλων λεπτομερειών απαραίτητων για την εφαρμογή των σχετικών διατάξεων.

Καλεί τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων ή των συνασπισμών συνεργαζόμενων κομμάτων που συμμετέχουν στις Βουλευτικές Εκλογές που θα λάβουν χώρα την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019, σε κοινή σύσκεψη τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 και ώρα 12.00 μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Σουφλίου με θέμα: «Κατανομή χώρων που διατίθενται στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζομένων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους κατά την προεκλογική περίοδο των γενικών βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 και καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων και άλλων λεπτομερειών».

Η παρούσα πρόσκληση να γνωστοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Σουφλίου και να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Σουφλίου προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερομένου.

Ο Δήμαρχος Σουφλίου

Ευάγγελος Πουλιλιός