Ανακοίνωση υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2020 για τη σύναψη Σύμβασης εργασίας Ορισμένου Χρόνου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ                                                               

 

Ο Δήμος Σουφλίου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων ειδικότητας ΥΕ Εργατών-τριών Καθαριότητας, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Σουφλίου.


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Σουφλίου Νομός ΄Εβρου, Βασ. Γεωργίου 180, Τ.Κ. 684 00 Σουφλί, υπόψη κ. Αναγνωστοπούλου Αθανασίας (τηλ. Επικοινωνίας: 2554-350-110).


Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 21-08-2020 έως 31-08-2020.


ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.                                                                                  

 

ΕΝΤΥΠΑ:

1. Ανακοίνωση (pdf)
2. Παράρτημα (pdf)
3. Συνοπτικός κατάλογος δικαιολογητικών (doc)
4. Έντυπο αίτησης (doc)
5. Έντυπο Υ.Δ. κωλύματος (doc)

 

 

We use cookies
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.