Ανακοίνωση υπ' αριθμ. ΣΟΧ 3/2020 για τη σύναψη Σύμβασης εργασίας Ορισμένου Χρόνου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ                                                               

 

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά (20) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Σουφλίου.


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό ΣΟΧ 3/2020 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.


Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις (3) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος ήτοι από 24/8/2020 έως και 26/8/2020.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 25-08-2020

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ


Μεταβολή στον τρόπο Μοριοδότησης της Εμπειρίας των υποψηφίων για την πρόσληψη Προσωπικού Καθαριότητας Σχολικών Μονάδων
Με την Κ.Υ.Α.52878/21-08-2020 (ΦΕΚ 3485/22-08-2020τ.Β ́) τροποποιήθηκε η ΚΥΑ 50175/7-8-2020: «Διαδικασία και κριτήρια για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων της Χώρας από τους Δήμους με σύμβαση εργασίαςΙ διωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου», ως προς τον υπολογισμό του χρόνου εμπειρίας για τη μοριοδότησητων υποψηφίων. Συγκεκριμένα, πέραν των δεκαεπτά (17) μονάδων που δίδονται ανά μήνα εμπειρίας, δίδεται επιπλέον και μία (1) μονάδα για κάθε ανατεθείσα αίθουσα, με ανώτατο όριο τις δεκαεπτά (17) μονάδες ανά μήνα,και για όσο χρονικό διάστημα παρείχαν υπηρεσία.

 

ΕΝΤΥΠΑ:

1. Ανακοίνωση (pdf)
2. Παράρτημα (pdf)
3. Έντυπο αίτησης (doc)

 

 

We use cookies
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.